Curl Talk - Danmarks Første Curly Girl Event

Så skete det endelig. Danmark fik sit første curly hair event - CurlTalk - Aarhus, som blev afholdt I Dome of Vision, med en lækker eksotisk stemning og vibe. Vi havde sørget for en smuk lokation, hede rytmer ala DJ Nella, lækker kage med Curltalk initialer  og selvfølgelig lækre goodiebags til alle deltager med kendte Curly Girl godkendt produkter. 

Vi havde besøg af Danmarks eneste Curl by Curl Cut uddannet frisør - Stephenie, fra Vinthers klippekælder. Hun var så sød at komme hele vejen fra københavn, for at give et oplæg om at klippe i krøllet hår og besvare generalle spørgsmål fra deltagerne. 

Vores formål med hele arrangementet var at skabe en platform og et samlingspunkt for alle os med krøller og naturligt hår, som ønskede mere viden omkring Curly Girl Metoden og generelt det, at have krøller. Men vi var enige om at det kke skulle være et kedeligt foredrag hvor man sad ned i flere timer og bare skulle lytte. 

Vi arrangerede forskellige konkurrencer undervejs og afsluttede eventet med en Kahoot, for at se hvor meget viden deltagerne har fået med sig. Der var selvfølgelig præmier til alle vinderne. Vi havde selvfølgelig stået for lidt sødt til ganen og alle deltagerne kom hjem med hele 3 forskellige goodiebags med over 6 produkter i. 

Men vi kunne selvfølglig aldrig komme helt i mål uden vores fantastiske deltagere og sponsorer. Så kæmpe stort tak til alle jer. 

Efterspørgelsen har været høj, hvorfor vi nu er i gang med at planlægge CurlTalk - København og vi glæder og sindsygt meget. 

 

5 kommentarer

KoOZvMsrwPGqRTi

JmZhuLrQOqjMWd 09 marts, 2020

jECIYgALQvNSGHoO

PkZtbTdMnlKLC 09 marts, 2020

GQreEUbcS

BSkEWfjxUY 03 marts, 2020

fvmyUDVtqHEGCiYb

RqkulswIt 03 marts, 2020

Hej – kommer der flere events? :)

Helle 05 februar, 2020

Læg en kommentar