Mit navn er Nadia og jeg er founder af CurlsByM - det krøllet univers. 

Jeg har igennem min barndom og ungdomsliv, været ked af mine natur krøller, og brugt mange år på at udglatte og mishandle mine krøllede lokker, så de for alt i verden ikke krussede sig op. 

Jeg har altid haft et brandene ønske om at dyrke mit naturlige hår, men jeg har aldrig haft viden eller produkterne til at omfavne mine krøller og derfor tyet til glattejernet hver gang.

Jeg blev selv introduceret til Curly Girl metoden i 2017, og har sidenhen fulgt med i alt der bevæger sig indenfor Culy Girl metoden. Det gik hurtigt op for mig, at udvalget af produkter i Danmark, var småt og nærmest ikke eksisterende. 

Derfor valgte jeg 2018 at åbne danmarks første curly girl webshop, dedikeret til alle os med krøllet og wavy hair. 

Jeg har sidenhen åbnet en fysisk butik i mit barndomskvarter i Aarhus, hvor jeg til dagligt står klar til at hjælpe og rådgive andre krøllet individer. 

curly girl fysisk butik i aarhus produkter til krøllet hår

CurlsByM er en webshop og fysisk butik dedikeret til krøllet hår.
Alle vores produkter er bygget op omkring Curly Girl Metoden, og du kan derfor trykt handle hos os uden at skulle læse hver evig eneste ingrediensliste, for vi har gjort arbejdet for dig!

ALLE vores produkter er godkendt til Curly Girl Metoden.

Alt salg foregår udelukkende online og fysisk i vores butik i Aarhus.
Vejledning og kundeservice foregår gennem Facebook og Instagram og man er altid velkommen til at komme forbi butikken for råd og vejledning, for vi kender nemlig til alt det med at have krøllet hår.

 

Åbningstider for butikken :

Mandag - Lukket

Tirsdag 14:00 - 18:00 

Onsdag 14:00 - 18:00 

Torsdag 14:00 - 18:00

Fredag 14:00 - 18:00 

Lørdag 12:00 - 15:00

Søndag - Lukket